FÖRLÅT:(!

Jätte,jätte super dålig uppdatering och jag ber så mycket om ursäkt för det men jag har typ aldrig tid. Men ska blogga i veckan, på onsdag typ :). Ska lägga upp bilder på mina presenter som jag har fått ! :D

FUCK SNÖ!!!

Fan vad jag hatar snö, först bara är det fint vårväder och solen strålar sen plötsligt kommer snö. Fan jag trodde det  var verkligen var vår nu? Nä, nu ska jag gå och ta självmord... nä förresten det ska jag inte. Eftersom jag fyller 15 imorgon!!!!
Men aa.. jag har typ inget att säga eftersom ingenting händer i mitt liv. Försöker lösa matteproblem, går ikke så bra. Försöker verkligen men den vill ju fan inte vara rätt!! Äh kukhelvette! Men vilka svärord jag använder :O . Nu får jag sluta klaga och vara glad :D ! Ska ni äta våfflor imorgon? Det ska inte jag :D Jag får alltid våfflor på min födelsedag eftersom det är våffeldagen, usch, jag är så sjukt trött på det! Så jag ska äta chili con carne istället och en italiensk tårta som heter torta de la nonna! :D Suuupergott! Sen ska ju Christopher sötnosen träffa släkten imorgon också eftersom det blir middag hemma hos mig :) Så den här veckan ska verkligen bli kul. Hoppas ni känner detsamma, ha det bra. Ciao!


Försenad veckans låt


Lilly Allen - Oh my god
(Gammal låt, men så sjukt bra! Ursäkta videokvaliten)

Fredagens outfit

I helgen har jag vart med vänner som Marina och Maja och älsklings Christopher såklart. Har inte så mycket att säga direkt, ni får fredagens outfit.

T-shirt H&M
Kofta Massimo Dutti
Jeans BikBok
Skor Belle


Galapremiär

Shoo vänner, jag måste berätta om galapremiären i måndags. Jennifer hade min kamera så jag kunde inte skriva ett kul bloginlägg igår, men vi såg somsagt En Shoppaholics Bekännelser. Den var väl bra, men även fast den inte var super så var det ju najs ändå. Om inte alla gratisgrejer, I love it! Sen så fick man ju gratis dryck och snacks och det är ju inte heller fel!

Visst är mina skor underbara?



Goodiebags!


Seventies

Måste bara lägga in lite bilder från musiken i onsdags då vi skulle redovisa om 70-tals musik, disco och 70-tals rock blev det då. Jag och Jennifer bestämde oss för att klä ut oss till disco brudar, killarna var tråkiga och ville inte klä ut sig men vi tyckte vi var skit snygga!

 

Visst hade jag sexiga skor? Pappas platå från 70-talet i storlek 43, en aning stora ;)

Det går ju så snabbt...

Jäklar vad snabbt tiden går, den här veckan har gått i rasande fart, vilket har vart ganska bra :)
Jag har inte gjort något speciellt men igår var jag på bio med älsklingen och hans vänner, vi såg Watchmen och jag höll på och somna, den var väldigt konstig och jag fattade inte riktigt handlingen, det var liksom olika hela tiden. Sen kommer det typ en sex scen och värsta glada musiken till som verkligen inte passade och Christopher börjar typ as garva XD. Så den filmen kan ni skippa att se! :)

Veckans låt x 2

Dålig uppdatering, men jag har haft bloggtorka!
Idag slutar jag kl elva wohoo! Sedan ska jag nå bege mig hem till min prins :)
Men nu lägger jag in en veckans låt! Eller det blir två veckans låtar.


Daft Punk - Make love


Daft Punk - Veridis Quo
(Superkonstiga låtar men jag älskar dem! Har helt enkelt fastnat!)

Helt underbar


Badräkt från Panos Emporia, är den inte helt sjuukt snygg?! Jag bara måste ha den! Men den finns inte i Panos Emporios internet shop, nån som vet var jag kan få tag på den?

Branäs pictures

Nu lägger jag allt in lite bilder från Branäs! :)
 
Fiiint!

Mamma försöker hjälpa lilla Marina som har ramlat

Sjukt god varm choklad i Brants Bar och restaurang

Naturen är så fin uppe i Värmland !

Johanna och Nicolina på skidorna

Ibland åkte vi in i varandra :D

Vi bestämde oss för att basta och sedan springa ut i snön också, vilket var kul ...

...Tills vi sprang in i fel hus och sprang hysteriskt skrattandes tillbaka till det rätta huset

Ja, vi har helt enkelt haft superkul!


Dagens outfit

 
Blommig blus Vila, Jeans BikBok, Halsband (Johannas)


Filååt...

Dålig uppdatering. Har vart ont i huvudet så jag var hemma tisdag och onsdag. School is killing me!
Bilderna från Branäs kommer snart, möjligtvis imorgon :)
Imorgon har jag läkartid på morgonen så jag kan inte komma till franska lektionen och göra franska prov , *snyft* jag som längtat så mycket. Haha nä, men jag kan faktist nästan allt men det skadar ju inte att kunna plugga lite mer! :)
Nu sa jag gå o lägga mig, Natti Natti!

RSS 2.0