Valborgs skit

Hallojsan! Idag är det valborg, ingen viktig dag för mig. Kanske för att jag inte är en av dom som har tänk gå runt och supa och spy vid nån jävla majbrasa. Förstår inte riktigt grejen med valborg. Valborg är skit tråkigt, så därför bojkottar jag valborg och går på japansk restaurang(otroligt mycket roligare) istället för min andra plast syrra Fredrika fyller 16! Innan har jag ju tyvärr skola men jag får gå tidigare för jag har en lapp med mig eftersom jag ska till stan innan och annars kommer jag inte hinna någonting! Aja, ha en bra valborg då. Fast till er som ska supa vill jag bara säga att ni är så inte coola och ni kommer ju ändå bara hanmna på sjukhuset sen så hoppas ni får en riktigt tråkig valborg och känner att ni kanske borde sluta fira den :).

Rolig hemsida

Veckorevyn har alltid så roliga saker på deras hemsida(www.veckorevyn.com) ,Johanna upptäckte att man kunde testa olika kändisfrisyrer med en bild på sig själv i istället för deras ansikte! Det var superskoj. Här är en bild på mig med Rihannas frisyr.
image16


Svårt val - Kan ni hjälpa mig?

Haha, jag har ett litet problem. Otroligt löjligt men nu är det så att jag inte vet om jag ska köpa den här juicy couture mysdressen för tusen lappen eller om jag ska shoppa second hand och fynda billigare saker?
Vad tycker ni fashoinistas?
image11

Tisdag morgon - finbesök till skolan idag

Hallojsan!
Igår efter skolan gick jag hem till Liz och så hjälpte hon mig med bloggen eftersom jag är lite oteknisk,
så den blev lite finare och nu fattar jag i alla fall lite hur man gör!
Idag så ska Johanna och Marina komma till min skola, dom har studiedag idag så då ville dom komma till min vackra *host* skola. Men då blir det i alla fall lite roligare i skolan!
Men om en kvart måste jag kila så hejdå!

Söndag - Trött som fan

Idag är jag bara för trött. Jag har gått hur mycket som helst. Vaknade klockan halv tio för jag skulle typ plocka skräp med skolan * TJIHO *. Hemskt, men som tur var fick jag gå tidigare hem för jag skulle dela ut reklam , så kl halv två började jag och Johanna dela ut reklam och det var skitjobbigt! Efter det träffade jag Ahmed klockan typ halv fyra. Vi promenerade till kananbadet och tillbaka, och jag babblade på som fan hahah... Aja nu ska jag typ kolla lite på vänner eller desperate housewives på dvd box. Skola imorgon, fyfan. Aja, ha det bra Baci Baci!


Lördag - Trååååkigt

Hallå!
Idag har jag shoppat, woho! Jag köpte : en adidas tröja med brasilien tryck på 700 kr, en vit spets klänning från Gina Tricot 150 kr, ett par leggins från SALT 100 kr, En vit bh från Gina Tricot 100 kr.
Vädret har vart väldigt konstigt idag haha, först var det lite molnigt, sen var det jätte soligt och efter det började plötsligt regna sen blev de soligt. Vi fikade på Café Piccinos, åt en sådär god foccacia med köttfärs, det passade inte så bra. Sen åkte jag hem och fick besök av pappas moster Kajsa, alltid lika glad och kul att prata med :) .
Nu har jag jättetråkigt, vad gör ni alla? Ha en bra helg, Baci Baci.

Fredag kväll - mys med marina

Hallå i stugan!
Idag ska Marina sova hos mig, vi har precis vart i Rolis och haft en liten picknick :) .
Vi ska sitta här hos mig och mysa och titta på film, och imorgon ska jag, Marina, Johanna och Maja in till stan!
Ska köpa lite olika grejer, kan säga imorgon vad jag köpte.
Helgens planer:
Lördag:
Åka med brudarna in till stan, kanske vara barnvakt med Marina åt hennes urgulliga kusin Josef.
Söndag: Städa med skolan *suck* , dela ut reklam och träffa Ahmed.

Återblick om onsdagen

Jag berättar om onsdagen idag istället eftersom jag inte kunde skriva igår.
Igår hade vi som vanligt skola och på hemkunskapen fick vi sluta tidigare för att matlagningen gick så snabbt.
Min hemkunskapslärare har en motorcykel och då tog jag på mig den där hjälmen och jag ser helt cp ut ser typ ut som en av dom där i daft punkXD. Efter skolan så gick jag och Marina ut och hängde lite sen kom typ några barn från flyktingförläggningen och vi ville cykla och dom hade cyklar så då frågade vi dom om vi fick cykla och då blev dom tydligen jätte aggresiva och började spotta och kasta sina tofflor på oss hahahaha.
Då blev vi skiträdda och sprang hem XD, nä men vi var tvunga att gå hem för vi skulle till dansen.
Den tionde maj har jag uppvisning på magdansen i münchenbryggeriet i maria torget klockan sex.
Jag längtar till det väldigt mycket och det ska bli kul!
Här är en otroligt snygg bild på mig med hjälmen och SO - Erik med solglasögon.
image9image10

Tisdag kväll och tv krig

Tjenare!
Idag är det desperate houswives, men pappa säger att det är en fotbollsmatch han vill se så jag får typ missa en bit, that sucks. Sen vill Alex se simpsons också så jag kan inte se ugly betty. Idag har jag bakat "american cookies" till engelskan imorgon. Det ser inte ut som american cookies men dom är goda i alla fall XD .
Min älskade SO - Erik(min lärare i so som är skit roligt) var extra snygg idag för han tog på sig nåns solglasögon och typ alla ville ta bild på han då så han lekte värsta fotomodellen hahahah han såg verkligen as het i dom. Min mobil var tyvär urladdad men jag ville så gärna lägga en bild på han här haha. Men jag hoppas jag kan få bilden från nån så jag kan lägga upp den!
Puss på er alla och ha en bra dag.

Måndag, skoldag

Shoo!
Skola idag, helt okej. För vi hade typ inga jobbiga lektioner. Först hade vi kemi och då gjorde vi ingenting sen hade vi svenska och då läste jag bara sen på matten va den ända lektionen jag jobbade för vi hade håltimme på träslöjden och på fysiken babblade läraren bara. Igår var jag på ikea och köpte lite grejer till mitt rum.
image5image7

Whata?

image2
Ush, den här bilden ger mig verkligen dåliga vibbar.
Jag sökte på fotografier på google och så kom den här upp.
Det är verkligen mycket så att barn inte får vara barn längre, utan att barn måste snabbt växa upp till vuxna.
Den här bilden visar verkligen det!

Söndag och strålande väder

Hallådär!
Jag har bytt blogg från www.missitaliana.blogg.se till den här!
Den andra fick lite flipp så jag gjorde en ny!
Idag ska jag och Johanna dela ut reklam sen ska vi till ikea med mamma och köpa lite grejer!
Veckans vill ha
image1
Åh gud jag bara måste ha den här!
Den ska köpas nästa vecka!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0