Outifitti


Dagens outfit är lite otydlig eftersom kamerans lins var suddig men i alla fall.
Vit topp - Mango
Jeansshort - Scala (Har gjort om de väldigt mycket)
Fransskor -  Dinsko
Hjärt-väska - Topshop

En riktig sommardag!

Åh vad underbart det var idag! Låg med Maja och solade,fixa naglarna, hade vattenkrig och läste tidningar tills hon gick hem. Fast låg såklart fortfarande ute i solen efter också. Kan inte hjälpa att känna mig så himlans glad när solen skiner, det lyser bokstavligen upp dagen och gör varje deppig människa åtminstonde lite gladare!

Tidningar och nagellack

Det var inte ett enda moln på himmelen

Vattenkrig!

En  riktig fullträff

Sen fick jag nog av leken

Yeaah, sexy motherfucker


Fransar

Här är skorna jag la undan. I love them!

349 kr på Din sko

Sista spurten

Snart är det över, snart är sommarlovet här. Det är galet hur mycket jag längtar! Idag var det lika soligt men jävligt blåsigt. Försökte hålla mig kvar på marken i mina kilklackar XD. Idag gjorde jag matte och svenska när jag kom hem. Känner att det där matte provet kommer gå rätt bra faktist. Vill ju gärna ha ett fint betyg på det! Innan var jag i Vällingby med Johanna en stund. La undan ett par fina skor som jag hitta på Din sko! Well, well. Nu ska jag titta på the hills säsong fem. Du kan hitta de avsnitten på www.mtv.com .
Ciao!

Maja och Liz jämför storlek på rumpor. Liz, you win!

Bara ben

Nu kan man ju gå med bara ben! Helt underbart, men de måste bli lite brunare först XD. Idag hade vi två håltimmar på rad så jag var med Jennifer och Omid hos henne där vi låg och chillade i solen. Letade efter ballerina skor i Vällingby också men fan det finns ju inga som jag vill ha, men jag behöver det verkligen ju. Aja nu ska jag duscha och sedan titta på Desperate Housewives. Ha det bra!

I like tan

Yey, ett steg närmare till en perfekt solbränna!

Dock är benen fortfarande blekvita ... -.-

Material Girl

I fredags så var jag och tog en liten shoppingrunda med mina systrar. Köpte detta:

Stooor väska som får plats med många grejer rån Deichman eller hur det fan stavas.

Enkelt svart baströja från Zara och halsband från H&M

Soool

Åh det är ju helt underbart väder. Mådde inte alls bra igårkväll på grund av ett lite privat problem men nu när solen skiner så kan man ju inte låta bli att bli glad! Som sagt, solen skiner upp ens dag. Kom hem vid 20 i två så jag satt ute i solen en timma. Nu har dock solen gått i moln, hoppas den kommer fram igen.

Allt som behövs en varm sommardag. Dator, Elle tidning, Tanning oil och en supergod äppeldrink!

Cheap monday

Har aldrig gillat Cheap Mondays kläder så mycket, lite för indie för mig ;)... men däremot så har de alltid så spännande musik. Inte de senaste hitsen utan mer okända låtar. Det är för att de har en DJ i affären. Det borde alla affärer ha! Jag dör när jag går in i en affär och de spelar den där låten som man har hört miljontals gånger. Jag säger MER DJ:s och MINDRE CD-SPELARE ! :D

Skitbajs

Hahahaha, asso lådan där kamerasladden ligger sitter fast XD . Har suttit i typ ett år med att försöka få upp den XD. Well, Well. Igår var jag i stan med Johanna och Fredrika , hittade finfina saker. Hehehe... så nu e man ganska pank. Idag ska jag nog sova hos Christopher, väntar bara på att den jäveln ska vakna XD. Ringde Billy nyss och fråga om han var med han men då sa han att de va o nattgibba igår så de kom hem kl åtta . Suck! Fyfan vad jag hatar alla såna där jävla Halo och World of Warcraft. Snart kommer jag väl inte ha någon pojkvän kvar efter spelet har tagit honom XD. Gud vad mycket xD det blir hahahah XD . Det är min favvo gubbe! Ok men nu ska jag lyssna på den här underbara låten:

Pallar inte

Asso förlåt för skit uppdatering. Pallar typ aldrig skriva. Känner mig inte riktigt på topphumör. Vill bara att det ska bli sommarlov så fort som möjligt. Längtar efter Grekland, Öland och att bara vara med de man älskar. Kanske ska åka till Kroatien också med Amaru, fyfan va kul det blir då. Då blir det partajj haha nej men det skulle vara jäkligt kul, men hoppas bara på att hitta ett par billiga biljetter.
Här är i alla fall dagens outfit:

Blus Topshop
Jeans Gina
Skärp & Sjal H&M

Veckans låt

Har blivit dåligt med att varje vecka lägga in en låt. Ska skärpa mig.

Underground Heroes - Skinny Twins
Jennifer spelade den här låten för mig och jag total fastnade för den!

Kill me, kill me now

Ush, vi hade hemkunskapsprov idag. Där ryker mitt MVG!
Aja, så kan det gå ibland orkar inte bry mig mer. Har glömt kameran hos pappa så kan inte fotta något! Men ska pallra mig dit och hämta den någon dag. Imorgon ska jag klippa mig, äntligen!! Ska be dem ta en bra bit eftersom det är jäkligt slitet !
Ha det bra med er.

Trött och uttråkad

Godmorgon på er. Här sitter jag, totalt utsliten även fast jag gick upp för tre timmar sen.
Idag måste jag nog plugga lite till hemkunskapsprovet .. så det får göras på kvällen och sen måste jag städa mitt rum idag. Annars så har jag inget planerat... Hmm... någon som vill göra något?

En sur Bella som var besviken på den nyköpta båten...

Nära & Kära

Har blivit bättre på att ta bilder med vänner, familj, pojkvän m.m. Det tycker jag är så viktigt, för efter typ ett år kommer jag titta på de här bilderna och säga gud vad jag såg ut eller typ ååh vad kul vi hade då. Älskar bilder!

Världens finaste bild på mig och Maja.

Gulleplutten gömmer sig för kameran.

Älskade knaspappa!

Orkester á la Nesi ;)


Stress

Har typ blödigt näsblog tusen gånger den här veckan, dels för att jag käkar tabletter som man får torra slemhinnor av, men också kombinerat med stress. Förstår lärarna hur jäkla stressigt det är i skolan eller? Nästa vecka har vi tre prov, ååh det längtar jag verkligen efter .. not. Så vill man ju göra bra på alla prov också men det är ju lite svårt. Men i alla fall, jag längtar tills allt är över och tills sommarlovet kommer. Men nu är jag supertrött och ska börja dra mig till sängen. Skriver imorgon tror jag , puss på er !

Utmanad

Jag blev utmanad för ett bra tag sen... men jag var för feg för att göra det men okej nu bjuder jag på mig själv. It is going to be painfull!

 Yes, detta var då när jag vi skulle vara ABBA på musiken. Och jag har tydligen bara några framtänder kvar ;)

Regler:

· Gå in i mappen "mina bilder".

· Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den mappen.

· Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den.

• Utmana sex andra personer och länka till dem.

Krasslig

Kände mig så otroligt dålig igår, huvudvärk och kunde knappt prata.  Så bestämde mig för att stanna hemma idag.
Så nu har jag i princip bara kollat på tv hela dagen och käkat mat från grillen... skööönt. Men imorgon så tror jag att jag går till skolan även fast jag inte mår helt perfa, vill inte missa för mycket. Det är så jäkla mycket just nu, fyfan orkar inte. Och matten just nu är ju fan skit, fattar NADA. Fick i alla fall MVG på min Praorapport, yeay! :D Äntligen!

Hahaha - ÅÅÅH NEJ INGA PUSSAR !
Du är världens sötaste Christopher !

Valborgsfirande(?)

Jag vet inte riktigt vad man firar på valborg, är det att våren har kommit eller?
Vi firade i alla fall våren, vi satt ju på klipporna i Kristineberg och åt mat, lyssnade på musik och umgådes. Jag hade jättetrevligt och jag tror att alla andra också hade det.

Innan vi åkte till klipporna så firade familjen Fredrika som fyllde 17 år.

Söta Johanna i solskenet

Vi åt bland annat parma skinka med melon, så jäkla gott!!

Söta Majjis, spana in utsikten!

Trevliga människor... jag ser ganska sjuk ut...

Efter ett tag blev vi trötta och begav oss hem.


No time

Tjena, tänkte bara skriva ett snabbt inlägg om att jag inte har hunnit blogga eftersom jag har varit med vänner och så, då så spenderar jag helst hela min tid till dem. Min helg har i alla fall varit suuper(!) och jag har varit väldigt duktig på att dokumentera faktist! Så imorgon ska jag lägga upp bilder, ny så tänkte jag hoppa i min varma sköna säng och läsa lite i so boken. Har prov imorgon..hjälp... känner att det inte kommer gå bra...

RSS 2.0