Tips om inpackning

Måste bara tipsa om världens bästa inpackning, nämligen John Friedas Frizz Ease Miraculous Recover. Haha, jobbigt långt namn ska alltid hårprodukter ha XD. Men den är verkligen superbra. När jag var i Frankrike märkte jag att mitt hår var väldigt solskadat och slitet eftersom jag hade vart mycket ute i solen så jag bestämde mig för att köpa en inpackning. Jag är väl sisådär på franska men jag förstod det mesta som stog på förpackningen så jag köpte den. Asbillig var den också, typ femtio kronor. Och jag är alltid lite skeptisk när saker är så otroligt billiga. Men gud efter en användning och mitt hår var som nytt(förutom de slitna topparna jag hade). Det var helt mjukt och glansigt, så jag rekomenderar verkligen den här produkten!

Tips: Ta inte så mycket varje gång, ta lite på topparna och arbeta uppåt men absolut inte i hårbotten för då blir håret bara fett!


Kär och galen

Som ni märker har jag ett väldigt stort shoppingsug just nu, tur att jag ska med Marina in till stan imorgon. Då ska jag försöka hitta en snygg figurnära klänning och gärna ett par nya heels. Älskar hela den här outfiten från Zara!

Helt underbar klänning och underbara skor


American Apparel

Jag är gaaalen i deras kläder. Såå coola! :D


JAG VILL HAAAA ! :D


Ny header

Japp, den var väl helt okej iaf. Somsagt e jag inte så bra på sånt där. Lite irriterad på att den måste va så liten eftersom det blir så dålig kvalité men jaja:) Bättre än den innan iaf :)
Bilderna från fredagen är hemska, tror inte ni vill se dem XD


Good morning !

Jag är alldeles för tidigt uppe och har fått kanske fyra timmars sömn. Men fan vad roligt vi hade igår. Och nu mår man ju som man förtjänar ;P, men ja det var väldigt kul iaf. Var med Jennifer,Maja och Amaru hos Jennifer o sedan drog vi ut för att träffa Harry och typ några människor. Harry var så packad o snackade om att han typ älskade Jennifer och att han var kär i henne och jag började grina två gånger för att jag älskar mina vänner så mycket XD. Jennifer tyckte att jag var jättegullig sa hon nu också. Just nu sitter vi och kollar på Scary Movie 4, hahaha och nu är det en brud som har diarré och nu känner jag att jag börjar snacka en massa skit. Skriver mer ikväll, kan visa lite bilder också kanske även om typ hälften är hemska.


Yey !

Nu har jag gjort en lite finare header, lägger in den nästa vecka eftersom jag har förflyttat mig hem till pappa nu :D


Jag är duktig!

Jag har gjort alla läxorna innan klockan hihi, applåder åt mig själv!
Nu hade jag tänkt försöka mig på att ändra designen på bloggen, shit den är ju inte världens snyggaste. Men jag är ju så jäkla dålig på såna där tekniska grejer XD

Vadå jag är inte dum :S?


Over knee


Korallfärgade overknee strumpor, kanske lite mer vårfärg men jag tkr det är assnyggt! :D

Älskar mina avklippta shorts !


Dags att bjuda på oss själva!

Yes, här kommer smickrande bilder på mig och mina vänner :D !

Johanna är schteek

Hittade en sexig brud på after ski

Sexigbrud94

Hej jag har inga läppar XD

MMM mums

TJOCK O GLAD ! :D

WUUÄÄÄÄ

Sleepy time :)


Friday walk


I belive I can fly ..

Maja gullunge

Hahaha Maja is sad XD

Cuties



Schtek


FJÅÅRTIIWWZZZ


Örn var klockreeen ! ( Hahahah Jempa tönt i bakgrunden XD)


FUCKELIFUCK

Tredje gången jag skriver det här inlägget för att jag råkar trycka på en fittknapp som tar bort allt. BAJSKUKHELLVETE. Så nu orkar jag fan inte säga mer än att jag var med maja igår vi träffade två människor tog sexiga bilder o fettade hos mig. Nu ser jag i princip ingenting eftersom mina linser är typ helt torra så det blir dags för mig att avsluta detta inlägg. Goodbye.


I've decided

Bloggar blir det! Lättare haha XD. Men jag har skrivit klart talet nu och jag tror det kommer bli ganska bra :D!
Idag körde vi spex-foto, askul skriver mer om det imorgon.
Slänger in en grym låt också av en grymt cool snubbe som har en grymt rolig musikvideo XD


Boney M - Ma baker


Hedersmord...?

Kanske ska jag prata om det på svenskan...? Vi ska typ ha nån sorts "talarstol" där man får gå upp o prata om vad som helst. Helt underbart. Liz tal var ju dessutom superbra så jag vet inte riktigt hur jag ska kunna toppa det ... JÄVLA MVGBARN ! :@
Ja, men det ska väl funka haha XD, någon som vill ge mig lite tips på vad jag kan säga? För jag har no ideas just nu, känner mig inte så inspirerad. Äh fan kanske ska snacka om nåt enklare.. kanske ska snacka om bloggfenomenet, haha ja det blir kul!

Nu är jag trött och ska börja göra i ordning mig för sängen. ciao!


Weekend pics


Yeeey 
 
Jempas snuskiga fot och sexiga jag
 
Jag våldtar Jempa!
 
FETT O GOOOOTTT :D ! Är det någon mer än jag som älskar burn?
 
När det började regna kände vi för att gå ut o studsa 
 
Oh yeah, that's right bitches ! :D
 
Våta tjejer hahahah XD bokstavligen
 


Buuuäää


Mina skor e sööönder buääää, måste köpa nya buää ja kmr bli pank! :'(


Rolig helg

Goddag! Sitter här och skriver klart en engelska "uppsats". How inportant are looks? är ämnet. Ett ämne jag känner att jag verkligen kan! :D Så det kommer nog gå strålande tror jag. Lördagen var galet kul. Det blev ingen spelkväll utan det blev en massa annat knas som jag inte riktigt vet om jag kan skriva om det här haha XD. Men det var kul iaf och kan lägga upp bilderna senare ikväll för orkar inte just nu, idag ska jag och Jennifer gå och träna lite i åkeshovs badet eftersom vi känner att vi fettade oss så mkt igår att vi måste bli av med det idag XD. Haha, good luck säger jag bara. Men man kan ju alltid försöka, nu ska jag göra i ordning mig, Ciao!


Hårdrocks morgon

Vi börjar lördag "morgonen" med en grym låt.


Crazy Train - Ozzy Osbourne

Ska snart iväg till Vällingby och träffa Jempa, ikväll ska vi ha tv-spels kväll, det blir Halo och Guitar Hero haha najs :D !


Flight 93

Såg ni den på trean idag? Det gjorde jag och herregud vad den filmen berörde mig.

Flight 93, ett fullsatt passagerarplan för inrikes flyg, blir kapat. Så småningom börjar passagerarna inse att de blivit del av ett självmordsuppdrag och att Flight 93 kommer att krascha in i Vita Huset.

Men i Vita Huset kraschade de inte, utan på ett fält mitt i ingenstans i USA. Det var tack vare de modiga passagerarna som gav sig på terroristerna genom att fylla en vagn med varmvatten och putta in den i kockpitten och hälla varmvatten över dem. Planet gick i ungefär 900 km / h och det fanns ingen chans för dem att överleva eftersom planet var påväg neråt.
Alltså när jag kollade på slutet och när de ger sig på terroristerna så satt jag och skakade som ett asplöv, det kändes verkligen som att jag var med i själva händelsen, i planet. Att jag satt där, grät och bad till gud.
Just nu kan jag inte tänka på något annat än alla de som har förlorat någon de älskar den 11:e september. Men just nu fäller jag en tår för dem.


Sorry

Sämst uppdatering, I know. Men har haft fullt upp. Imorgon kan jag nog blogga lite :) Har tyvärr inte tagit några bilder eftersom batteriet i min kamera är slut och har inte orkat ladda det (A) hih.... men ja lovar jag ska!

Saknar mitt långa hår!!


So little time

Tror inte att jag kommer hinna blogga idag och imorgon, har plugg plus andra grejer som går före :)
Imorgon blir det galapremiär! Lovar att visa en outfit och blogga på fredag:) Cya, Ciao!


The shoes with a big S


Underbara klackar från Nelly.se


Monday

Tjuuu bloggen. Vad händish jao? Här händer inget speciellt. Sitter o tittar runt på bloggar och försöker bli lite inspirerad till höstmode, ååh det finns så galet mkt jag vill ha! Im going nuts!
Idag är det magdans och lite plugg som gäller, boring helt enkelt. Men på torsdag ska jag faktist på galapremiär med Jennifer så det blir kul! Gäller bara att hinna från salsan till hötorget på typ en kvart....


Victoria's secret

Såg ni också modevisningen på trean ?

Ojojoj, tjocka människor! XD


Jackets

Hittade en supersnygg skinnjacka på Zara igår som jag bara var tvungen att köpa!
Köpte ju en mockajacka förut men jag ångrade mig så försöker sälja den på blocket, annars om någon av er vill ha den så kan ni ju kontakta mig(ni som inte känner mig) genom e-mail. [email protected]

Såhär ser mockajackan ut

Min nya skinnjacka, okej den ser inge fin ut på bild men ja lovar den e gorgeus ! :D

Älskar nitarna uppe på ryggen!


Skohylla


Från ikea, smart va ?


Lambourghini

Var förbi barkaby outletten, kolla vad vi såg där!

En Lambourghini! Kul när man såg att ägaren hade fått parkeringsböter också.. haha!


Come and shake your body baby do that conga

Godmorgon på er :) !
Här sitter jag framför datan och smetar på mascara... hmm undra om det är så bra :S haha kanske borde kolla mig i spegeln XD. Iaf nu ska jag dra iväg till skolan, vi fick håltimme första timmen vilket är gaaalet skönt eftersom vi nu börjar kvart i tio istället för kvart över åtta , shit nu kmr jag nysa!!! AAATJOO. Hahaha XD Låg humor .. XD . Efter skolan ska jag och Jennfa(ännu ett nytt smeknamn jennifer ;)) åka in till odenplan och dansa salsa på salsa akademin, där vi har anmält oss. Ska bli superkul, har aldrig dansat salsa förut! :D
Men nu måste jag sluta, wish me luck !

Sådär ser mitt hår ut nästan varje dag.. Lockar med plattång, visst blir det fint ?! :D


I like it cosy


Massa myskoftor vill jag verkligen ha i höst!
Allt är från Gina Tricot förutom armbandet som är från H&M


Utstyrsel för igår

Yes, sorry hade ingen lust för att blogga igår. Men en gårdagens outfit kan ni få :D ! Haha varför blir det alltid gårdagens outfit och aldrig dagens på min bloggXD , ush ja suger på att blogga! XD

Vit tunika - Topshop
Orange mockabälte - Benetton, Italien
Nitarmband - Grekland
Svart "kofta" (vettefan vad man ska kalla det) - Zara

Blingbling! :D
Ring med T-bane skylt på - DesignTorget
Ring med massa bling - Glitter
Armband med pärlor - Glitter

Jeansleggins - Zara
Boots - DinSko


RSS 2.0