Dagarna rullar förbi

Söndag: En del av tjocka släkten spelar bowling i Åkeshov, jag förlorar mot en femåring och MajaBaja sover hos mig, det spelas The Urbz hela natten lång.

Jag råkade bryta av min längsta nagel tack vare bowlingklotet. Buuuuh!

Som ni kanske har märkt så ser alla mina kompisar smått utvecklingstörda ut..

The Urbz for life!
Måndag: Amaruparu sover hos mig. Wihoo, det var länge sen! Vi sitter och pratar hela natten lång och träffar killar. Amaru är en maneater!

Haha, äntligen en kompis som inte ser utvecklingstörd ut XD

Nej hörrni, nu ska jag röra på mig. Åker in till stan med Maja. Imorgon är det nyårsafton AAAH!


En outfit också..

Kan ju ta och lägga in gårdagens outfit också.. :)

(Sorry för dåliga ta-kort-i-spegeln bilden)
Tunika från Zara
Kofta med "inbyggd sjal" från Massimo Dutti


Shoppiing!

Tjäännah!
MELLANDAGSREAN ÄR HÄÄÄR ! Haha i love it, speciellt när det är superbilligt på Zara och Topshop, favvoaffärerna!
Så jag åkte in till stan och köpte lite saker. På kvällen mötte jag upp Marina också , som sov hos mig och vi hade lika kul som vi alltid har! ;)

Ett monster med världens största bröst! (HAHA FÖRLÅT MARINA JAG VAR TVUNGEN)

Mmm... sexyyyy !

Marina gjorde reklam för min nya väska från Wedins.

T-shirt från Topshop.

Leggins från Gina Tricot. Passade fint på Marina!

Outfit och pose i äkta Kissie anda!

Koftan från Zara satt finfint.

Veckans låt

Det går inge bra alls med musikblogg, jag har inget tålamod och orkar inte fixa den så jag tänkte att  jag ska lägga in min favoritlåt för just den veckan.

Denna vecka har Beyonce spelats flitit hos mig.
Låten Diva är verkligen en låt att skaka rumpan till.

YUMMIIIIE!


Im a succer for PASTA !

När ingen ser tar jag från andra lagret...

Mer julklappar!

Datan hos pappa är superlångsam så det gick inge bra att skriva igår.
Men igår firade jag en yill jul hos pappa dåra med hans flickvän Ulrika och farmor.
Fick ännu mer fina julklappar då! =)

Från vänster; Kanye Wests nya album, två fina krämer från L'occotain, sex and the city filmen, necessär och ett till presentkort på Make up store.

Jag i min undebara nya korallfärgade top från Paris,Kate&I.
Leggins från H&M


Julkul :)

Hallå på er jul älskare och icke jul älskare !
Sorry för dålig uppdatering men har inte haft något att skriva om. Idag fick jag en kamera wihoo så nu påbörjar ett nytt kapitel i min blogghistoria haha, nej men vad jag överdriver. Men det är kul för nu kan bloggen bli mer roligare.
Min jul har varit jättemysig och är så tacksam för allt jag har fått och vilken fin familj jag har!

Första presenterna jag fick av närmaste familjen. Från vänster ; blått satin nattlinne från Lindex, Kamera (!) nån canon haha jag är inte så teknisk kunnig, en mp3 spelare, svarta mysiga tofflor med rosetter på från friis&company, premuneration på elle, Marilyn Monroe mugg, tjej té, parfym I do från make up store, mamma mia the movie och en volangtopp från Paris,Kate&I

Den fina muggen som kommer användas flitigt!

När jag kom till min moster så fanns det såhär många paket!

Där fick jag ännu mer presenter. Från vänster; rosa tvål, lillkusinen gav en bild av henne till mig som en kylskåpsmagnet, presentkort på Topshop, presentkort på make up store, lila nagellack från Isadora, lipgloss från Make up store, lila strumpbyxor och en shimmer lotion.

Lillkusinen

Outfitten blev enkel. Top från Gina Tricot, Kjol från att/åhlens.


Bellas skönhets-älsklingar

Jag är en skönhets freak och är besatt av alla sorters skö hetsprodukter. Jag får typ svimattacker så fort jag läser i tidningar om mirakelproduktet o springer o köper det direkt. Inte så smart av mig eftersom typ hälften av mirakelprodukterna är skitsnack. Men jag ska tipsa er om mina absoluta favoriter som verkligen håller vad de lovar!

Hår:

Kanebos schampoo eller balsam. Superduper bra hårvård, men för lite högre pris.
200 kr tror jag att det går på men du får verkligen drömhår av produkten och behöver bara tvätta håret 2-3 gånger i veckan.

Babyliss locktång. Underbara lockar får du av denna tång, ännu finare blir det om du borstar håret efter då det blir stora vågiga lockar. 400 kr kostar den ungefär beroende på var man köper den.

Hud:

Superbra budgetkräm från Nivea, man får superfin lyster av den. Kostar under 50 lappen.

Hawaiian Tropics solkrämer är verkligen så bra som alla säger att de är. Detta är favorit på sommaren! Addera till solkrämen så blir du ännu brunare! Din för en 100 lapp.

Smink:

Bäst av alla foundations jag har testat. Du får en superfin bas och den är verkligen värd sina 300 kr. Cliniques produkter är också skonsam till känslig hy, jag är en av dem med det problemet.

Sjukt fint rouge som jag precis har inhandlat. Passar på till folk med lite gulaktig hud som jag har. Alla Make up stores förpackningar är också skitsnygga och ser lyxiga ut vilket är ett stort plus. 155 kr kostar denna.

Världens bästa mascara som finns är denna från Maybelline. Gör fransarna superlånga! Endast 135 kr.


Älskar dessa läppbalsam! Fick den längst ner till höger av kära Liz i julklapp och dom luktar yummie och fuktar läpparna bra. Att de är formade som cupcakes gör en väldigt köpsugen också, smart trick!


Living in a material world

Hejsan, det blev inga inlägg igår. Fick superont i magen och i huvudet och somnade i soffan.
Tänkte tipsa om massa materiella saker men efter att jag kollat på ett program om ungdomar som åkt till en afrikansk by för att bygga en skola där så ångrade jag mig. Gud vad jag skulle vilja åka till Afrika! Träffa små glada barn som är tacksamma för de lilla de här. Visst älskar jag dessa materiella saker men det viktigaste vi har är ändå varandra! Näe, det blir inga inlägg om sådant idag, det får jag göra nån annan dag i veckan när jag känner för det.

Åh vad jag blir glad av den här bilden!

Lite musik i alla fall..

Även fast jag sagt till mig själv att inte skriva om musik tills musikbloggen är klar så måste jag bara skriva om Kanye West nya skiva som är världens bästa skiva!
Brukar ta ett tag för mig att tycka om alla låtar på skivor, men alltså jag är fast. Fyfan vad fantastisk musik, nytt och unikt sound som verkligen inte låter som Kanye West brukar. Men om man gillar hans gamla hiphop rappiga(?) musik så kan man bli lite besviken, men visst finns det kvar. Tex i låten Amazing, en av mina favoritlåtar på skivan.
Lägger upp mina fyra favoriter.

Amazing

Welcome To Heartbreak

Paranoid

Bad News (Halva låten är typ instrumental, men det är sjukt bra bas)

Majabaja

Hallihallå!
Nu sitter jag med MajaBaja här och väntar på att klockan ska bli ett då jag ska in till stan och träffa pappa och en släkting, i lördags så julhandlade jag och familjen och jag hittade jättebra presenter. Vi fikade också på coffehouse by george, VÄRLDENS BÄSTA FIK! Har aldrig ätit något som inte har vart gott där, det är helt underbar mat och underbara bakelser, dock är det rätt dyrt. Efter det så mötte jag upp Maja i Vällingby, vi spelade the sims urbz hela kvällen typ och såg på pretty woman! En av de bästa filmer jag har sett. Jag skäms lite över att säga att jag aldrig har sett den innan.. tyvärr. Men nu har jag i alla fall gjort det! Jag skriver mer inlägg när jag kommer hem igen. Puss på er alla!

Spelnörd som jag är, älskar detta spel!

En lugn fredag

Tjenare Tjenare.
Sissela Kyle var faktist jätterolig! Jag älskade när hon pratade om feminism och härmade Ebba Von Sydow.
- Jag kämpar för kvinnors rätt att matcha orange med guld!
Haha, så klockren! Att man kan komma på sådana roliga saker.. skulle jag också vilja kunna, fast jag anser mig vara ganska rolig ändå, kanske lite mer barnslig humor dock.
Idag blir en lugn fredag som vanligt, är alltid så trött på fredagar så jag orkar inte göra något. Att festa är inget för mig än så länge, har varken lust eller ork för det. Men snälla ni tro inte att jag är värsta tråkmånsen för det, det är jag verkligen inte! Jag kan ha jättekul om jag så vill det. Men eftersom de flesta fester innehåller alkohol och kan gå lite för överstyr i min ålder så har jag ingen lust att vara med på sådant, är för ung för sånt också. Jag väntar med glädje!
Ha en bra helg alla, puss!

VGVGVGVG

Jag är ett riktigt vg barn, jättebra ju men samtidigt störande att alltid få vg och inget annat.
Äh, dumt av mig att klaga , jag ska vara glad att jag får bra betyg.
Jag fick mitt terminsbetyg i bild vilket var vg, jag var väldigt nöjd med det faktist eftersom jag kanske inte direkt är bäst på bild men jag tycker det är väldigt kul.
Jaa... nu sitter jag med en kopp teeee i handen o myyyyyyysser o såå, haha skoja bara. Förlåt alla bloggare som skriver sådär, det låter lite roligt bara! Idag ska jag faktist på någon show enligt mamma,haha jag fattar ingenting men det jag fattar är att det är tydligen Sissela Kyle som kommer uppträda och hon är ju ganska rolig.
Så ser min dag ut, och förresten köp aldrig apetinas feta ost!!!!!! Som att äta suddgummin!

En sista sak

Åh jag måste bara säga en sak, det är nämligen så att jag och far min håller på att köra igång en musikblogg eftersom vi båda är helt beroende av musik och jag har märkt att jag skriver rätt mycket om det. Så när den e klar får ni checka in den! Det kommer nog att bli jättebra och jag kommer säga till när den e klar för just nu har jag lite problem med designen .. hehe ...oteknisk.

Påtal om självkänsla

Lägger upp lite snygga kläder. (Tryck på bilderna)

Klänningen för tjejen som älskar sin rumpa
449 kr från www.stylebystars.com

Kjolen för tjejen som älskar sina ben
399 från stylebystars

Klänningen för tjejen som älskar sin rygg
299 kr från www.nelly.com

Toppen för tjejen som älskar sina bröst
129 kr från www.nelly.com



Skärpning tjejer!

Det är en sak jag länge har tänkt på. Det är så många som är irriterade av hur tidningarna retuscherar alla pinnsmala tjejer som hamnar på omslagen och hur mycket vi tjejer påverkas av detta och att det är anledningen till att tjejer har dåligt självförtoende angående sin kropp och att folk får anorexia och bulimi. Är det verkligen så undrar jag? Är vi inte väldigt medvetna om att de är kändisar och att de har press på sig att vara smala och att de inte alltid ser ut så på riktitg. De är ju stylade då, och hur många vanliga människor ser ut så varje dag? Hur ska man ha råd med det.
Alltså jag tror inte alls det handlar om tjejerna på det där omslagen, det är de vanliga elaka tjejerna det handlar om. De tjejer som säger till dig att du ser lite rund ut i den där tighta toppen. Vi tjejer kan vara så otroligt elaka mot varandra och det är det som sänker vårat självförtoende. Visst har du åtminstonde någon gång tagit illa upp när någon säger att du tex har gula tänder? Visst har du någon gång påverkats väldigt mycket av det och slutat le på bilder? Det är ju det som sänker oss! Jag tycker det är jätteviktigt att ge komplimanger, för man blir så himlans glad av det, och det stärker självförtoendet. Jag säger nog otroligt många komplimanger varje dag, jag älskar att se mungiporna upp när jag säger till min kompis att hon ser supersnygg ut i de där jeansen. Jag har märkt att väldigt många är elaka på bloggar också(klart att jättemånga är trevliga och snälla också men elakingar finns det ju alltid). De största bloggarna har de värsta kommentarerna, och i värsta fall får de väldigt elaka mail, allt på grund av onödigt hat och avundsjuka. Så nästa gång nån säger något elakt om ditt utseende, försök att inte påverkas och tänk att den människan bara är så avundsjuk. Jag ber er tjejer att ge massa komplimanger till era kompisar om deras utseende så kommer de älska sig själva.

Back on track!

Shoo alla gangsters!
Jag fick en sådan skrivlust att jag bestämde mig för att nu ska jag fan ta och bli aktiv på den här jäkla bloggen igen.
Egentligen skulle jag ju inte vänta förän jul, men men. På jul får jag i alla fall en kamera(mamma har avslöjat) så då hoppas jag att det kommer vara roligare att se mer av min vardag.. vilken inte är så jätte intressant alltid men jag får väl se till att göra den intressantare!

That's me right now!

RSS 2.0