Anna Nicole Smith

Såg ni filmen om hennes liv på femman idag? Jag har aldrig vetat särkilt mycket om henne. Visste att hon var blond, bystig och gift med en gammal rik man, och att hon och hennes son dog sedan. Men shit, när jag såg hennes film blev jag lite omtumlad. Jag vet inte riktigt varför, allt var bara så hemskt och sorgligt...
Hur dåligt hon mådde, den imagen hon hade, pressen och livet som playmate. Hon ville bli en Marilyn Monroe.. jag vet inte om hon blev exakt som hon men jag tror att den smärtan hon kände var likadan som Marilyns smärta.

Mammis birthday

Tjohoo, idag fyller kära mamma år så vi har grattat henne på morgonen. Senaste dagarna har spenderats med Majsan XD , dt har vart najsie.. hmm ja har inte så mkt mer att säga.. imorgon ska jag iaf till Milano, eller vi åker tåg ner hihi så det kommer ta typ en dag att komma till Milano, sen stannar vi där i tre dagar och åker sedan vidare till Nice och den 28:e kommer vi åka hem tror jag. Kommer iaf hem sent den 29:e. Jag kommer antagligen inte ha så mycket att göra .. papi kanske tar med datorn men batteriet håller inte så länge..Det är jävligt många tågbyten och så, tror det är tre olika tåg jag ska ta ner till Milano. Gosh, jag kommer vara helt slut. Aja, jag ska vara tacksam för att jag får åka till så många olika länder! :D
Nu ska jag ut och ta en springtur med mami och Johanna, ha det bra på er!

Måste hinna packa ikväll också...

BFF

Tjohoo på er! Här sitter jag vid datorn när jag egentligen borde vara ute. Så himla fint väder ute.
Har målat naglarna fina också, kan lägga upp bild sen. Idag och imorgon ska jag vara med min lilla bästis :D, det var så himla länge sen. Saknar henne gaalet! Så idag ska vi typ dra till kaanan en stund o sen vet ja inte men ska sova hos henne och imorgon sover hon hos mig. Så puss på er, nu ska jag sätta mig ute i solen!

Shakira


Är hon inte galet vacker? Äntligen kommer hon ut med nya låtar, har längtat som en galning. Hon är ju bara för grym!
 

Shakira - She Wolf

Grönan

Okej, typ alla hälften av mina bilder från kameran är hemska XD Så jag har inte så mkt att visa.. lite bilder från grönan kanske.

Jag åkte Insane för första gången, GALET KUL :D !
 
Jag tycker att släng-gungan är galet snygg :D Ser så himla klassisk och "nöjesfältaktig" ut :)
 
Världens sötaste kusin. (Egentligen är hon ju inte min kusin, men det har liksom blivit så att jag har smält ihop med Dannqvist familjen :) Känns väldigt mysigt)
 
Gullepluttar! Hugo ser verkligen upp till Alex :D Det är så jävla sött!
 
Jag och Johanna blev lite sugna på att grabba tag i rumporna , men vi hejdade oss XD

Bella <3 galna karuseller :D

Idag har jag vart med familjen. Var och såg Brüno med mamma och Alex , haha kanske inte en film man ska se med familjen direkt XD . Den var kul men det var lite väl mycket snusk.. man undrade om det var en p-rulle ett tag:P Jag är en tjej som skrattar åt American Pie och sånt men Brüno var lite väl överdriven...

Hehe....

Jag lovar att skriva imorgon XD !


Gröna Lund

Godmorgon på er! Idag ska familjen och småkusinerna iväg till grönan. Schpännande.. har inte vart där på ett år typ :) Kommer antagligen vara ganska upptagen med att åka barnkaruseller med My och Hugo men sedan kommer de att gå vid sex tiden men jag och Johanna kommer vara kvar en stund, måste ju åka Insane och fritt fall :D !
Men ha en bra dag, nu vill My spela på datorn:)


I don't need a man to wear sexy undies ;)

That's right ! :D Chekka in mina nya sexiga underklädes set från H&M.

Småkusiner

Dålig uppdatering som vanligt.. kanske borde sluta säga det och skärpa mig istället!
Grejen är att nu när småkusinerna har anlänt så är det ganska svårt att få en stund för sig själv, det är nu man fattar hur jäkla svårt det är att vara förälder XD, ska nog inte skaffa barn förän jag är 30!!
Idag var vi tjejer inne i stan och kolla runt i klädaffärer medans killarna var i gamla stan och kollade in serieboden :P .
Jag köpte inget speciellt, bara en almenacka! Som jag verkligen behöver :) ( Jag måste skriva ner allt jag ska komma ihåg) ..

 Söta My, 6 år gammal (Efter jag hade lockat håret på henne:))

Gulliga Hugo, 4 år gammal

Annie, are you ok?


Micheal Jackson - Smooth Criminal

Har blivit så galen i den här låten sen han dog. Har inte riktigt vart ett jättefan av MJ men på senaste tiden har jag lyssnat mycket på hans musik mer och det är helt underbara låtar!!

Lite mer pics..


Tredje dagen var vi och shoppade lite i själva stan, fanns inte så jätte mycket men jag hittade bland annat ett snyggt nitarmband (det till höger, det andra e från Glitter). Jag e galen i nitar just nu!
 
Köpte också denna galet snygga neonrosa bikini! På rumpan är det en fjäril ;) Lite Mariah Carey sådära XD , inte för att hon e så värst modemedveten, men jaja nu ska jag sluta pladdra XD

Kvällens outfit :
Klänning, H&M
Rosa kuvertväska, Bianco
Ballerinaskor (Johannas), H&M
 
På restaurang Flamingo
 
Där träffade vi en superskön servitris, Mo hette han :D !

 Johanna at night XD
 
*slurp* sas det o sen såg det ut såhär , slabbigt o fint :D
 
Höhöhö... bella gangster!
 
Vi gick till poolen för att lugna ner oss lite ...
 
... där blev det massa skratt och pussar :D

Kvällen efter bar jag mitt otroligt fina halsband som jag fått från lillebror i Gran Canaria :)

Kära mami, haha ser ut som från det där programet när både mammorna och döttrarna ville bli skönhetsdrottningar XD

Italienskt blev det den kvällen

På kvällen fick jag ett stort sug för att dansa så jag började shejka asset XD ..

.. och thriller moves i MJ:s ära!

Oopsie .. nu måste jag gå. Ska träffa en viss Johan jag inte har träffat sen sjuan. Cya later!

Sry..

Förlåt att jag inte skrev något mer igår, blev så att jag gjorde andra saker. Idag ska jag till East street och byta min piercing, jag kan typ inte skruva loss den själv för den sitter så jävla hårt haha XD så jag hoppas de hjälper mig, så sen ska jag sätta in min nya fina rosa piercing :D ! Efter det ska jag träffa Saiid en stund o sen kommer kära kusin hit :D och inga föräldrar hemma eller tjuuhuu! Men nu ska jag gå till tunnelbanan, puss på er <3


Greklandsresan

Nu tänkte jag lägga upp lite bilder från resan.
Dag 1.

Welcome to Greece!
Vi fick ta först flyg till Santorini som tog typ 3 timmar och sedan ta båten till Naxos och det tog ytterligare 4 timmar. Snacka om att jag var trött!

Framme i Naxos. Hamnen där vi spenderade många kvällar.

Poolen på hotellet. Fyfan vad jag saknar att bara gå ut ur lägenheten o hoppa i poolen för ett kvällsdopp!

Familjen när vi skulle ut på restaurang. Vi kom somsagt dit ganska sent så det blev inte så mycket den dagen. Jag bar min underbara långkläning från Vila.

Naxos at night

Glass!!

Dag 2

Johanna hoppar i en snygg pose hahah XD
Vi låg och degade vid poolen i princip varje dag och den här dagen tog vi en tur till stranden också men det gillades inte lika mycket. Jag är mer en pool tjej! Tål inte salt vatten XD

Stranden

En osminkad men brun Bellis

Världens vackraste blommor

Kvällsoutfit:
Topp , H&M
Tight kjol och väska Topshop
Skor, Bianco

Drinkar vid stranden

Det får bli mer bilder sen, ska dra en sväng till Centrum. Ciao!

There is nothing else I can say

Hemma!!!! Ååååh vad underbart jag har haft det i Grekland. Naxos är nog en av de vackraste ställerna jag har varit på. Jag blev så himla deppig när vi skulle åka hem för jag kände mig verkligen hemma där, men jag älskar såklart Stockholm också o saknar alla vänner väldigt mkt! Men nästan inga är hemma ju :( buuhuu jag som trodde ni skulle skulle hedra min hemkomst eller fan d heter XD . Nä, men jag har faktist längtat lite hem.. men jag skulle gärna stannat en vecka till..

Något jag har saknat är min otroligt sköna säng, hotellsängarna var hemska.
Tror jag ska lägga mig nu, mer bilder blir det imorgon! Puss och godnatt!

RSS 2.0