paus

Bloggpaus ett tag tills efter julafton. Har ingen som helst blogglust kvar, men vi ses efter julafton, då ska bloggen bli roligare har jag bestämt :) puss på er!

Konserter!

Har två saker att se fram emot. N.E.R.D konserten och Chris Brown! :D Wihooooo, ska bli så jäkla kul alltså!
Ska nån av er gå på någon av de konserterna?
Chris Brown är 23 Januari och N.E.R.D är 8 December!

Världens sötaste Chris!

Grymma N.E.R.D


Underbara skor

Idag köpte jag världens vackraste skor jag har sett i hela universum, dock är det verkligen festskor så kan inte användas ofta men det är väl bra i det material de är i.

Bianco 550 kr

Strutter KLAPP KLAPP KLAPP

Strutter klapp klapp klapp .... Pegasus klapp klapp klapp ... Nesi klapp klapp klapp.
Mustafa klapp klapp klapp ... Puupie klapp klapp klapp.
Min och Jennifers sång, äh fråga inte ens vi är helt sjuka i huvudet XD .
Orkar inte blogga det är skitråkigt och jag har idétorka. Det ända som snurrar i mitt huvud är om Strutter är en häst eller ko.. han har ju trots allt en sadel på sig.
Men åååh sjuka bella!!! Men alltså kanske ska sluta blogga på ett tag jag skriver ju bara sjuka grejer XD . Drar väl igång den när jag får en kamera, JUL! Hoppas jag :)
Men fan vad kul det är att läsa andras bloggar, ska tipsa om mina favoritbloggar.

www.blondinbella.se  - Supersmart tjej, med fint hår och kul liv.
www.kenzas.se - Gillar den bloggen ibland, för tillfället är den tråkig. Men hon verkar lika knäpp som jag är, det gillar jag! Mer knäppa tjejer behövs!
www.lliz.blogg.se - Min kära vän, skriver så snyggt och bra.
www.onefortwo.devote.se - Systers och systers vän Erikas blogg. Bra med två som skriver, det blir mer upptadering.
www.majak.devote.se - Bästa väns blogg, mycket musik i den! Det gillas. Men oftast är det skit musik men jag gillar den ändå!
www.twopod.devote.se - Jag känner ju egentligen inte människorna bra, men en av de som skriver, Nicolina är min syrras kompis, en snäll tjej med snygg stil. Snygg blogg.
www.blogg.stureplan/gynning.se - Knäpp och konstnärlig. Fattar ingenting av det, och jag älskar det. Go Gynning. Världens skönaste tjej.

Quiz

Gud vad kul det är med quiz! Gör mitt otroligt coola quiz här, haha !
http://www02.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811141427111517&a=1&&


Obsessed of music

Ja, nu lägger jag in ett klipp igen. Ni får stå ut med det. Jag älskar den här låten den är så gullig på något sätt. Och kolla bara på tjejen, hon är så unik, supervacker tycker jag. Rösten är också väldigt unik.

Kerli - Walking on air

Tråk liv

Hejsan hejsan, här sitter jag vid datan och pillar på finnen i pannan, haha usch vad äckligt det där lät. Men aja skitsamma jag är bara mänsklig, är inte perfekt på något sätt.
Idag var jag bara i skolan och sen gick hem och kolla på tv.. ååh så roligt. Det är så jäkla tråkigt att läsa bloggar där de skriver vad de har gjort när de inte är något intressant. Just därför jag typ inte brukar skriva det. Mitt liv är ju verkligen inte intressant, typ tråkigaste ever. Men jag är ju bara fjorton år, vad ska jag göra liksom?
Gillar mer att läsa om annat omkring vad man har gjort om dagen. Om man har ett liv till skillnad från jag så kan det ju vara kul att läsa haha, men men. Har märkt att jag har lagt in väldigt mycket musik på sistonde. Är det tråkigt eller ska jag fortsätta med det? Haha, jag tror ändå inte att jag skulle kunna sluta. Musik är en stor del av mitt liv och jag gillar att dela med mig av min musiksmak. Ska jag starta en musikblogg? Nej vad tråkigt... skulle nog inte kunna hålla mig till bara musik. Well well, enough about that. Åh jag är sur också, fick bara G på Engelska provet. Hur kunde jag vara på mvg nivå förra året och bara ha G nu i åttan. Ibland hatar jag att ha betyg, så himla pressande. Antar att jag måste vänja mig.
Ååh hur ska jag klara av att gå i skolan ända tills 17:e december ?!?! Tror jag måste ha något att se fram emot, juste jag skulle kanske gå på N.E.R.D konserten i december med Maja, då har jag något att se fram emot.
Ha en bra vecka på er geeks :)

För många klipp idag

Jag vet att jag lägger upp jävligt många klipp idag men det bara blir så eftersom jag är typ besatt av youtube.
Här är en låt som Maja visade för mig först och jag typ spydde men nu ska jag erkänna att jag är kär i låten!


Maskinen  - Segertåget

Bellas humor

Haha ni måset bara kolla på det här klippet. Det är från filmen Steph brothers, en riktigt rolig film faktist. Haha iallafall min humor. Det här klippet är när dem går i sömnen, ni kanske inte riktigt fattar nu men se filmen så kommer ni garva ihjäl er, lovar er!

Darin Darin Darin

Jag skiter i om ni tycker han är töntig, ful eller dålig.
Darin är fane mig skit bra! Sluta se han som en liten pojke, de är många som är unga i musikbranchen men det betyder inte att dom är sämre för det. Har alltid gillat Darin. Han har bra röst, han är snygg och han gör bra låtar!
You go boy!

Darin feat Kat DeLuna - Breathing your love
Skitbra låt!

Bästa Biotherm

Jag måste bara tipsa er om världens bästa hudkräm, Biotherm Aquasource.
Älskar den! Huden blir jättefin och man får fukt, jag brukar använda den innan jag ska sätta på finnkrämen.
Finnar går bort lättare då , så det är bra för er med lite finnig hud.

Hahaha... snygg som fan :)

Bättre bild på hur den ser ut.

Seger

Vet att alla redan har skrivit om det men förlåt jag måste - wow, vilken glädje. Han vann, jag trodde nästan inte det, U.S.A brukar ju inte våga sig på en ny annorlunda president, de brukar köra på den trygga. Herregud vad glad jag blev, och det är ändå inte mitt land. Pappa väckte mig klockan sex på morgonen och sa : - Obama vann. Jag blev helt chockad, hoppade upp ur sängen med ett riktigt stort leende på läpparna. När jag skulle lägga mig för att somna om kunde jag inte sova, tänkte bara på att Obama faktist vann, han är president, han ska förändra U.S.A. Tror det här kommer påverka väldigt mycket i andra länder med tanke på den makt U.S.A har, man kan ju nästan säga att U.S.A är Världens huvudstad. Det skulle jag kalla det iallafall. Men usch vad glad jag är, det kändes nästan som att han var en i min familj, han verkar vara en såden jordnära och god person verkligen, nu ska han uppfulla allt han lovade bara!

U.S.A presidentval

Jag ska erkänna, jag är galet intresserad av politik. Och speciellt när det kommer till saker som är aktuella.
Och vad är mer aktuellt och stort som presidentvalet i U.S.A , har råglott på CNN så fort jag kom hem, det är så jäkla intresannt! Vem tror jag vinner? Ingen blekaste aning, men det verkar som att många röstar på Obama. Det var flera som fick frågan vem de skulle rösta på och alla svarade Barack Obama förutom en. Men det var ju bara dem och hela Förenta staterna består ju av ungefär 200 miljoner invånare. Ååh vad jag vill rösta!
Barack Obama for president!


Halloween kväll

Haha, vi hade en riktigt kul kväll igår. Alla hade as bra dräkter men Maja var ändå bäst haha.
Maja var arab och jag var hans/hennes fru.
Här är bara några bilder eftersom de flesta var hemska XD

David som var sig själv, Maja som arab, jag som magdansös, Amaru som katt och Johanna som cheerleder(stavning?)

Oh snap!

Mumsig bild, Maja och jag testar olika peruker

I will kill you if you tuch my wife!

Hahaha, jag föder en Lizjävel

Liz var byggarbetare!

TJOCKIS!

TJOCKIS!

TJOCKIS!

HAHAHA TJOCKAST XD

RSS 2.0